Despre noi

Produsele Procom Pascal sănătatea în bucate

SC Procom Pascal SRL este o societate cu capital integral privat înfințat în anul 1997 și are ca obiectiv dezvoltarea continuă și diversificarea gamei de produse lactate realizate în fabrica din comuna Păstrăveni. Aici pe o suprafață de 2000 mp, procesul tehnic este structurat profesional pe recepție la pe normalizare, pasteurizare, închegare, termostatare, topire, maturare, ambalare, depozitare și livrare. Peste 45 de angajați și cu dotări tehnice moderne ce asigură calitatea operațiilor din fluxul tehnologic, capacitatea zilnică de procesare poate despași 60.000 litri de lapte.

În obținerea și prepararea produselor lactate se regăsec operații automatizate și manuale ce conferă un caracter natural și ecologic brânzeturilor Procom Pascal.

Sensul existenței acestei afaceri este și va rămâne peste multe generații de acum înainte sprijinul real pentru comunitate fermieri, parteneri, furnizori și anagajați. Respectul pentru această comunitate și pentru natură este definitoriu pentru noi, existăm pentru și prin comunitatea din jurul nostru și credem în reprocitate și loialitate, trebuie să fim o comunitate puternică și nu doar în business.

Politica noastră se axează pe satisfacția celor mai exigențe cerințe calitative și de siguranța produselor, viziunea noastră este să oferim familiilor din regiunea Moldovei nu doar produse din lapte ci mai ales alimente sănătoase din lapte gustos, colectat de la producători locali sau microferme din zona noastră.

Am avut curajul să păstrăm rețetele tradiționale sănătoase și gustoase, în acest fel vrem să oferim românilor plăcere și bucuria gustului laptelui autentic românesc.

Produsele noastre sunt comercializate în peste 400 de magazine din toată țara, totodată SC Procom Pascal SRL are posibilitatea de-a produce cașcaval cu brandul clienților și poate livra la depozite în întreaga țară.

Procom Pascal sănătate și gust pe mesele tuturor!